Διατήρηση Βάρους

Και φτάνει εκείνη η στιγμή λοιπόν, που ολοκληρώνετε το προσωπικό σας πρόγραμμα απώλειας ή αύξησης σωματικού βάρους – το περιττό λίπος εξαφανίζεται, το υγιές βάρος επαναπροσδιορίζεται – και συναντιέστε επιτέλους με το ιδανικό σας βάρος! Συγχαρητήρια. Τα καταφέρατε. Η μεγαλύτερη πρόκληση τώρα είναι η διατήρηση του ιδανικού βάρους. Επομένως, μετά την ολοκλήρωση του ατομικού σας προγράμματος ακολουθεί μια περίοδος παρακολούθησης, ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη δυνατή πορεία σας και να εξασφαλιστεί η διατήρηση του ιδανικού βάρους. Έτσι θα αποφευχθούν τυχόν πισωγυρίσματα που οδηγούν σε διάφορα προβλήματα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Για να το πετύχουμε αυτό είναι σημαντικό η συνεργασίας μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του προσωπικού σας διατροφικού προγράμματος να διακρίνεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μαζί θα μάθουμε όλα τα μυστικά μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής (διατροφική εκπαίδευση). Χωρίς στερήσεις και χωρίς ενοχές. Όλα επιτρέπονται και το μέτρο είναι αυτό που θα κάνει πάντα τη διαφορά.

Γιατί η σωστή και ισορροπημένη διατροφή καταλήγει να είναι τρόπος ζωής όχι από ανάγκη αλλά από επιλογή, καθώς τα αποτελέσματα της οδηγούν σε ευεξία και μακροζωία.