Διατροφή & Νοσήματα – Κλινική Διατροφή

Μήπως τελευταία, αισθάνεστε έντονα πρηξίματα, αδιευκρίνιστους πόνους στην κοιλιά, καούρα και γενικώς αισθάνεστε πως κάτι δεν πάει καλά με το σώμα σας;
Έχετε διαγνωστεί με κάποιο νόσημα όπως: παχυσαρκία, αυξημένο ουρικό οξύ κλπ;
Στο οικογενειακό σας περιβάλλον έχετε άτομα που υποφέρουν από κάποιο νόσημα (όπως π.χ. σακχαρώδη διαβήτη) και θέλετε να το προλάβετε σε περίπτωση κληρονομικότητας;
Οτιδήποτε κι αν σας απασχολεί είμαι εδώ για να σας αποδείξω πως η κλινική διατροφή μπορεί να γίνει το εργαλείο σας για μια καλύτερη, ποιοτική και ουσιαστική ζωή. Γιατί η διατροφή προσφέρει θρέψη, ομορφιά και κυρίως υγεία.

Παχυσαρκία

Η παχυσαρκία θεωρείται η μάστιγα της εποχής μας μιας και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε ολόκληρο το κόσμο.

Περισσότερα

Σακχαρώδης διαβήτης (τύπου 1 και 2)

Ο Σακχαρώδης διαβήτης είναι μια από τις πιο συχνές – μη μεταδιδόμενες – νόσους παγκοσμίως.

Περισσότερα

Υπέρταση

Η αρτηριακή υπέρταση είναι μια ύπουλη χρόνια νόσος και δύσκολα γίνεται αντιληπτή καθώς δεν έχει κανένα σύμπτωμα.

Περισσότερα

Ουρικό οξύ

Το ουρικό οξύ είναι μια ουσία η οποία παράγεται από τον οργανισμό μας κατά την αποδόμηση της πουρίνης και αποβάλλεται από αυτόν μέσω των ούρων.

Περισσότερα

Χολολιθίαση

Η χολολιθίαση (πέτρες στη χολή) αποτελεί μία πολύ συχνή διαταραχή του εντεροηπατικού συστήματος, η οποία εκδηλώνεται τουλάχιστον στο 10% του γενικού πληθυσμού.

Περισσότερα

Νοσήματα του πεπτικού συστήματος

Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη: «όλες οι ασθένειες ξεκινούν από το έντερο» και σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές έρευνες το πεπτικό σύστημα αποτελεί ένα «δεύτερο εγκέφαλο».

Περισσότερα